Help mee bij Metakids Obstacle Race

Van de opbouw op zaterdag tot en met het uitdelen van de medailles op zondag; zonder vrijwilligers geen Metakids Obstacle Race. Help ook mee en maak metabole ziekten behandelbaar!

DOE MEE SPONSOR

Waarmee kan ik helpen?

Op- en afbouw

Het evenemententerrein wordt op zaterdag al opgebouwd, op zondag start de Metakids Obstacle Race. Aan de hand van de terreintekening wordt alles opgebouwd: van zwaarder werk zoals tenten opzetten en dranghekken plaatsen tot lichter werk zoals het terrein Metakids-rood versieren en goodiebags inpakken. Een super gezellige dag en samen zorgen we ervoor dat Metakids Obstacle Race er piekfijn uit ziet.

Natuurlijk moet het terrein na iedere fantastische editie ook weer afgebouwd worden. Vele handen maken licht werk, daarom vragen wij altijd aan alle vrijwilligers van de bouwploeg om ook mee te helpen afbouwen.

Op de route

Parcours- en verkeerbegeleiders
De parcours- en verkeerbegeleiders zorgen ervoor dat het parkeren op een veilige en gestructureerde manier verloopt en dat de deelnemers de route op een veilige manier afleggen. Er zijn op het parcours ook professionele parcoursbegeleiders aanwezig, zij worden ondersteund door vrijwilligers.

Verzorgingspost
De racers gaan tijdens Metakids Obstacle Race helemaal tot het gaatje en hebben dus af en toe behoefte aan water of wat energie! Op de verzorgingsposten wordt dit uitgedeeld. Daarnaast heb je als vrijwilliger op een verzorgingspost de belangrijke taak om de racers aan te moedigen en erdoorheen te slepen!

Start en finish
Begeleid jij de start en finish? Dan heb je een top taak. De deelnemers starten om de 10 minuten in waves van 100 man en jij geeft ze de aanmoediging die ze nodig hebben! Bij de finish geef je alle racers een sportdrankje en hang je ze een welverdiende medaille om.

Registratie

Registratieteam
Het registratieteam bestaat uit vrijwilligers die alle deelnemers van hun startbewijs voorzien. In de registratietent komen alle deelnemers hun startnummer ophalen, net als hun shirt. Ook daginschrijvers kunnen bij dit team terecht.

Garderobe
Je bent als het ware de gastheer/vrouw van Metakids Obstacle Race. Je heet de deelnemers van harte welkom en je zorgt dat hun bagage veilig bewaard wordt. Zodra de racers hun spullen op komen halen, vraag je hoe ze het ervaren hebben en geef je hen hun bagage weer terug.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen