Race mee met jouw bedrijf

Je leert je collega´s pas echt kennen als je samen door het stof gaat. Laat de wereld zien dat jouw bedrijf actief, gezond, maatschappelijk bewust én geweldig is om voor te werken. Doe met jouw bedrijf mee aan Metakids Obstacle Race. Loop 2, 6 of 12 kilometer en creëer oneindige gespreksstof voor bij de koffieautomaat.

Vraag hier het gratis informatiepakket aan

Teambuilding

Niets zorgt voor een sterkere groei van de onderlinge band tussen collega’s, dan samen obstakels overwinnen voor het goede doel!

Ondernemend

Met deelname aan Metakids Obstacle Race komt uw MVO-beleid op de voorgrond te staan. Dit draagt bij aan de goede reputatie van uw bedrijf.

Gezond

Gezonde werknemers zijn belangrijk voor een goed functionerend bedrijf. Deelname aan Metakids Obstacle Race zorgt voor fitte medewerkers.

"DXC Technology steunt Metakids omdat we geraakt zijn door het lot van deze enorme groep kinderen. Behandeling van metabole ziekten staat nog in de kinderschoenen. We kunnen echt nog verschil maken!"

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen