Hoe werf ik sponsors?


Metabole ziekten zijn één van de belangrijkste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Metakids gelooft dat met meer geld voor onderzoek alle metabole ziekten binnen 30 jaar behandelbaar kunnen zijn. Ga door het stof voor metabole ziekten en steun Metakids in haar strijd! Deelnemers halen zoveel mogelijk geld op voor Metakids. Kom ook in actie en check alle sponsortips, tools en downloads op deze pagina om een echte sponsortopper te worden!

"Met voldoende geld kunnen wij vrijwel alle metabole ziekten binnen 30 jaar behandelbaar maken."

Frits Wijburg - Hoogleraar Metabole ziekten (AMC)

Haal sponsorgeld op door...

Rommelmarkt

Rommelmarkt

Je hebt vast nog wel kleding, speelgoed of andere oude spullen liggen die je niet meer gebruikt. Ruim de zolder en garage op en verkoop alle oude spullen op een plaatselijke rommelmarkt voor Metakids! Laat duidelijk zien dat jij spullen voorkoopt voor kinderen met metabole ziekten en zet een (zelfgemaakte) collectebus neer zodat mensen die niets willen kopen toch kunnen doneren.

Zo heb je een opgeruimd huis én haal je geld op om metabole ziekten behandelbaar te maken!

Flessenactie

Flessenactie

Verzamel zoveel mogelijk lege flessen. Ga bijvoorbeeld langs de deuren of maak een inzamelpunt op jouw school, werk of (sport)vereniging. Lever alle lege flessen in bij de supermarkt en stort het statiegeld op jouw Metakids Obstacle Race sponsorpagina.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen