Obstakels

Dit is een selectie van obstakels die jou staan te wachten tijdens Metakids Obstacle Race! Pittig? Niets vergeleken bij de obstakels die kinderen met een metabole ziekte dagelijks moeten overwinnen.

Bereid je goed voor en denk aan al die Metakids, want daar doen we het voor. You can do it!

DOE MEE SPONSOR
SCHUINE MUUR

Er is geen ruimte voor hoogtevrees bij dit obstakel! Beklim de hogeschuine muur en voel de adrenaline door je lijf gieren.


APENHANG

Zoek net als kinderen die leven met een metabole ziekte de balans bij de Apenhang. Je hangt of trekt jezelf aan een touw. Stalen zenuwen en balans zijn hierbij een must!

MONKEY BARS

Slinger van ladder naar ladder en haal de aap in jezelf naar boven bij dit zware obstakel. Het is de ultieme krachtmeting van jouw spierballen.

RINGEN

Test jouw kracht en behendigheid. Heb jij het in je om van de ene ring naar de ander te zwaaien? Ervaar het bij deze obstakel!


DAKNET

Klauter omhoog in de netten van het daknet. Het gaat bij deze obstakel om een combinatie van een goede balans, kracht en behendigheid bij elkaar.

QUARTERPIPE

De ultieme test tijdens Metakids Obstacle Race is deze Quarterpipe. Alleen met een aanloop en genoeg kracht kom je erop. Durf jij het aan?

TIJGERBAAN

Tijgeren, tijgeren en nog eens tijgeren. Bij de tijgerbaan kruip je onder netten door het zand. Hier wordt jouw uithoudingsvermogen getest.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen