Obstakels

Dit staat jou te wachten tijdens Metakids Obstacle Race! Pittig? Niets vergeleken bij de obstakels die kinderen met een metabole ziekte dagelijks moeten overwinnen.

Bereid je goed voor en denk aan al die Metakids, want daar doen we het voor. You can do it!

DOE MEE SPONSOR
APE UP

Slinger van ladder naar ladder en haal de aap in jezelf naar boven bij dit zware obstakel. Het is de ultieme krachtmeting van jouw spierballen.

CLOUDBUSTER

Er is geen ruimte voor hoogtevrees bij dit obstakel! Bedwing de hoge torens van de Cloud Buster en voel de adrenaline door je lijf gieren.

STRING STABILITY

Zoek net als kinderen die leven met een metabole ziekte de balans bij de String Stabilty. Je loopt hier over touwen. Stalen zenuwen en balans zijn hierbij een must!

SLIDE FOR LIFE

Samen door het stof voor behandelbare metabole ziekten. Slide for Life op deze 5 meter hoge glijbaan! Laat je gaan en vlieg naar beneden in de waterbakken.

UPS & DOWNS

Leven met een metabole ziekte kent heel veel pieken en dalen. Heb jij het in je om de hele tijd op en neer te gaan?
Ervaar het met Ups & Downs!

CABLE CLIMBER

Klim als apen omhoog in de netten van de Cable Climber. Het gaat bij deze obstacle om een combinatie van een goede balans, kracht en conditie bij elkaar.

QUARTER PIPE

De ultieme test tijdens Metakids Obstacle Race is deze Quarter Pipe. Alleen met een aanloop en genoeg kracht kom je erop. Durf jij het aan?

TIGER CRAWL

Tijgeren, tijgeren en nog eens tijgeren. Bij de Tiger Crawl kruip je onder netten door het zand. Hier wordt jouw uithoudingsvermogen getest.