Maak kennis met Crazy Paramedics

Wie zijn jullie?
Team Crazy Paramedics is een enthousiaste groep van 15 collega's, allen werkzaam binnen Kijlstra Ambulancegroep Fryslân. Kijlstra Ambulancegroep Fryslân is de grootste aanbieder van ambulancezorg in Friesland. Vanuit de vestigingen verspreid over de provincie staan wij met 190 gespecialiseerde medewerkers klaar om zo snel mogelijk de beste ambulancezorg te bieden.

Waarom doen jullie mee?
Wij worden in ons beroep dagelijks geconfronteerd met slopende ziektes. Wij zien wat dit met de kinderen en ouders doet en vinden het daarom ontzettend belangrijk dat wij door onze deelname iets kunnen betekenen voor de levensbelangrijke onderzoeken die nodig zijn. We hopen met deze actie veel geld binnen te mogen halen dat gebruikt kan worden om alle metabole ziekten binnen 30 jaar behandelbaar te maken.

En natuurlijk vinden we het ook hartstikke leuk, gezellig en uitdagend om met collega’s een keer in een heel andere setting sportief en samenwerkend bezig te kunnen zijn!

Hoe zijn jullie bij Metakids Obstacle Race terecht gekomen?
Door onze deelname vorig jaar aan een ander obstacle run werden we enthousiast en zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging voor 2018. We hebben voor Metakids Obstacle Race gekozen, omdat we zo ook nog een mooie bijdrage kunnen gaan leveren voor de belangrijke medische onderzoeken.

Hoe maken jullie medewerkers enthousiast om mee te doen?
Twee collega’s hebben het voortouw genomen en een uitnodiging verstuurd via de mail binnen het bedrijf en binnen no time hadden we 15 fanatieke deelnemers op papier staan!

Zijn jullie van plan om gezamenlijke sponsoracties te doen?
Dit wordt door onze onregelmatige diensten op verschillende posten heel lastig, daarom hebben we ervoor gekozen dat iedereen dat voor zichzelf oppakt.

Hebben jullie verder nog gezamenlijke activiteiten of trainingen?
Iedereen traint thuis voor zichzelf en die trainingen worden fanatiek gedeeld binnen de groepsapp, dit is ontzettend aanstekelijk en zo wordt iedereen nog meer geprikkeld om nog sterker te worden!

We hebben in februari één gezamenlijke training gepland in de vorm van een spinningles en we wilden ook nog kijken of we met de groep een keer op de obstacle baan bij Flevonice konden trainen.

Het wordt lastig om iedereen op 1 dag bij elkaar te krijgen, maar we gaan het zeker proberen!

Tot 15 april in Noordwijk!

Team Crazy Paramedics

Schrijf je nu in Sponsor team Crazy Paramedics
20-02-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen